Shop online og støt lokalt

Vi er en del af disse webshops, når du handler online.

Du støtter os lokalt, når du handler her. Vi har 1-2 dages levering og fri fragt ved køb over kr. 499,00.

Er du med i mitDermalogica, kan du optjene bonuspoint, du kan indløse hos os. Du skal blot du vælge os som din foretrukne klinik i købsflowet og oprette dig med samme tlf. nr., som du er oprettet med på klinikken, så får du automatisk dine optjente bonuspoint ind på din mitDermalogica konto.

Tak for din loyalitet – vi glæder os til at se dig på klinikken…

I 1986 revolutionerede Dermalogica hudplejeindustrien med innovative produkter uden almindeligt kendte irritationsfremkaldende ingredienser som S.D. alkohol, lanolin, mineralske olier og kunstige farve- og duftstoffer. Med lanceringen af et renseprodukt, en toner, en fugtcreme og en eksfoliering, som stadig er blandt hudplejeseriens bedst sælgende produkter, bragte den visionære Jane Wurwand sit brand fra en idé til verdens mest efterspurgte professionelle hudplejemærke.

I dag forandrer og fornyer Dermalogica sig stadig med koncepter som FaceMapping® hudanalyse, Face Fit behandlinger samt Skin Bar, hvor vi som professionelle kosmetologer uddanner dig som kunde i sund hud gennem hudanalyse og behandlinger samt anbefaling af produkter til hjemmepleje, der giver dig resultater.

dermalogica.dk